NESREĆNA I RUŽNA: Neizvesna budućnost Dragane Rakić – vic godine!

Odbornica u Skupštini Vršca Dragana Rakić, inače potpredsednica Demokratske stranke koja je na poslednjim izborima u Beogradu jedva dosegla do 2.2 odsto podrške građana, uporno svoje stavove, zbog ličnih interesa, pokušava da potura kao „građanske“.

Za niskotiražni Danas je izjavila da ona (čitaj građani) plaća najskuplju cenu – „neizvesnom budućnošću nas i naše dece“. Dobro ste pročitali, to je ona Dragana Rakić što radi u javnom sektoru, u Gradskoj biblioteci Vršca, za tričaviš šezdesetak hiljada neto mesečno, iz budžeta Grada Vršca.

Ista ta Dragana Rakić je majka jednog deteta i supruga aktiviste DS koji u SMATSA od Države Srbije prima platu od tričavih nekoliko stotina hiljada dinara mesečno. I mnogo se bolje drži nego ona, što se i vidi na njenim nastupima, gde više razmišlja o tome koga on gleda, nego šta govori.

To je ona Dragana Rakić koja na ime odborničkog dodatka iz budžeta Grada Vršca uzima hiljadu evra godišnje, a ne dolazi na sednice Skupštine Grada Vršca. Ona što kaže da bojkotuje, a u stvari redovno opravdava nedolaske, kako bi uzela taj dodatak.

To je ona Dragana Rakić koja portire u Gradskoj kući u Vršcu tretira kao kerove (mrš’ u kućicu!), ona što joj je mrsko i ispod časti da ide da radi u Uljmi i što poslednjih par godina neefikasno glumi žrtvu. Ona Dragana Rakić koju je naša redakcija više puta javno uhvatila u laži.

Koliko žena, kada shvati da stari, može da postane nesrećna i sujetna, na skali od nula do Dragana Rakić?