Raspala narkomančina – Neša Smrad Živković

Raspala narkomančina, Neša Smrad Živković, koji bi rođeno dupe prodao (mada ga je i džabe davao) za gram žutog, srednoškolskoj deci u Pančevu predaje – Građansko vaspitanje.

Smrad ga zovu upravo deca, zbog vidljive štroke, masne kose i izbegavanja lične higijene grotesknog tela zaogrnutog sintetikom, koja dodatno utiče na Nešino vonjanje. Ali, to vonjanje mnogo je manje nego što mu smrdi duša prodana i pokvarena.

Đubre izdajničko, svom matorom dečku iz Nemačke, dokazanoj špijunčini, podvodio je mladiće kroz nekakve lažne projekte napravljene po modelu „laži, kradi, zaradi“, za šta je dobio 188 hiljada evra, kojima je pokušavao da kupi Pančevac. Nije mu bilo dovoljno pa je potkradao i bogatog brata, zbog čega ga je ovaj oterao u tri lepe i izbrisao ga.

Posle svega navedenog, ne treba da čudi što Nešu Smrada podršavaju ustaški i balijski mediji. Oni uživaju u njegovoj prodaji Srbije i svega što je srpsko. Redovno gostuje i na CIA N1 televiziji, gde je jednom nadmeno i priznao da je za račun DS, a za debele pare, radio na porobljavanju i uništavanju novinara i novinarstva u Srbiji.

I taj, takav, ljigavac, predaje deci građansko vaspitanje?!

Smrad bio, smrad ost’o – 100 posto!