LETI, LETI STANKA, ODMAH POSLE IZBORA!

Sramota srpskog pravosuđa Stanka Simonović, predsednica Višeg suda u Pančevu, iskonsko zlo i tajkunska „loto dama“, koja je Južnobanatskom okrugu nanela štetu nesagledivih razmera, leteće odmah posle izbora. Zameniće je sudija Jonel Murešan, koji je dokazao da je sve suprotno od Stanke.

Svaka priča o „žutoj“ Stanki nadražuje pljuvačne žlezde. Muža je bez konkursa, a uz maksimalno kršenje zakona zaposlila u Elektrovojvodini, a ćerku u pančevačkom tužilaštvu. Svi znaju da je najgori ološ i da sudi kako joj tajkuni narede, znaju da kod Stanke nema ni zakona, ni pravde. Ona to koristi, kako bi reketirala i pretila. Tako je ovo dvoje i zaposlila.

Pančevo je ojadila, Kovačicu je ojadila, a Vršac je urnisala. Zbog svoje političke bratije teroriše Južni Banat. Okrug bi stavila u bodljikavu žicu, a južnobanaćanima žute trake na ruke, samo da joj namignu njeni sponzori i mentori.

Sa druge strane, dokazane lopove, secikese i njihove plaćenike, za šaku dinara, oslobađala je dugogodišnjih robija. A i šta očekivati od đubreta čiju su karijeru izgradili „žuti“ otimači? Veći šljam u „demokratski reformisanom“ pravosuđu nije viđen.