Pravda je spora ali dostižna – Gazdarica pančevačkih narko dilera gubi imunitet

Marinika Tepić, gazdarica pančevačkih narko dilera koje vuče sa sobom iz stranke u stranku, početkom juna ostaće bez poslaničkog imuniteta, na koji se redovno poziva kada huška svoje kriminalce da napadaju novinare, razvaljuju RTS, vređaju policiju, lekare…

Đilasova marioneta, a Boškićeva ginjola, koja u Srbiji zagovara krvavi bratoubilački građanski rat dok uporedo tvrdi da su Srbi genocidan narod, pati od nezdrave ambicije i amaterizma, a glavno oruđe joj je laž, satkana od čiste mržnje prema svemu ljudskom.

Šta će, Marinika, koja se ne odaziva ni na suđenja po tužbama za klevetu, kada joj pravosudni organi posle 3. juna zakucaju na vrata, a ridajući Riđan je proda, kao što je ona prodala svog bodigarda narko dilera Novaka Filipovića.

Kako će Marinika, amoralna persona bez trunke dostojanstva, kada joj istekne mandat, besomučno da laže i obmanjuje javnost i da izmišlja nepostojeće afere sa samo jednom namerom – da izazove krvave incidente.

Podsećamo da je dokazano da se Marinika bavila kriminalnim aktivnostima. Stotine predmeta ovo dokazuje. Razbojnički je pljačkala pokrajinski budžet. Kroz izmišljeni projekat „Seks za početnike“, koji su Vojvođani platili 6.7 miliona dinara, renovirala je celu kuću svog stranačkog drugara. I svom narko dileru iz Pančeva finansirala je teretanu koja ne postoji.

A šta ćemo sa dokazima da je fašista kao i njene kolege. To govori činjenica da 2014. godine nije dozvolila da se u zgradi u kojoj je bilo sedište njene tadašnje partije smesti Nacionalni savet Roma. Dok ih je gnušanjem tretirala kao „prljave“ i „cigane“, u isto vreme je vojvođansku decu delila na „našu“ i „njihovu“. Toliko je fašisoidna, da će je se odreći i preporođeni gandi-ljotićevac Boško.

Pogana mala preletačica, koja je njih sedmoro izmanipulisala u nameri da na njihovim političkim kosturima sebi stvori karijeru, samo je prazna ljuštura, lažna političarka, iskrena lažovčina i dokazani fašista.