„Žuta Stanka“ je sramota srpskog pravosuđa

Predsednika Višeg suda u Pančevu, poznatija kao „Žuta Stanka“, za kesu svoje političke bratije, teroriše Južni Banat, a poseban „pik“ ima na Vršac, koji bi, očigledno, ogradila bodljikavom žicom, a Vrščanima koji nisu po volji njenih lopova i secikesa, stavila žute trake na ruke.

Karijeru „Žute Stanke“ trasirali su tajkuni koji još uvek kontrolišu lopovsku demokratsku stranku i njihove izmišljene satelite. Za „Žutu Stanku“ ne postoje zakoni, ona sudi onako kako joj se naredi. Veći ološ u pravosuđu nije viđen.

„Žuta Stanka“ je sada donela odluku da Vršac u sporovima sa penzionerima, kojih ima nekoliko hiljada, ne smeju da zastupaju angažovane advokatske kancelarije, nego samo gradsko pravobranilaštvo i to samo ako imaju punomoć gradonačelnice za svaki slučaj pojedinačno.

Šta ako „Žuta Stanka“, namerno, što će se i desiti jer je već dokazala da je teško đubre, u isto vreme zakaže 10 ročišta? Pravobranilaštvo bi stiglo na jedno, dva, a ostala bi Vršac izgubio. To li je namera „Žute Stanke“ i njenih sponzora? Da Vršac gubi sporove?

Niko nije kriv „Žutoj Stanki“ što je prvo instruirala Osnovni sud u Vršcu da donosi loše i neodržive presude koje je ona potvrđivala, pa posle dobila po glavi od Ustavnog suda, pa preinačavala presude u korist Vršca?

Da ne bude zabune i ovo je bila osmišljena igranka da žuti advokati i izvršitelji otmu milione dinara od vršačkih penzionera kroz nakaradne sudske procese, koje će svakako podeliti sa „Žutom Stankom“.