Sumnjivi biznismeni i sumnjivije žene udaviše razuzdanog Šacu

Razuzdani Šaca nikada nije mogao da odoli ženama. Starije, mlađe, tanke, debele, visoke, niske, plavuše, crnke, riđe, brinete…ako je linija suknje dovoljno visoka, što bi rekli „iznad kolena“, Šaca izgubi inteligenciju, pomrači mu se vid, skoči pritisak, kreće u napad poput besne zveri. „Dok je ne osvoji“.

Žene same pričaju da mu je „teško odoleti“, ali ne zbog njegovog šarma, lepote ili veštine, nego zato što je Šaca naivac preko koga se najlakše dobije posao, zato što se od Šace dobijaju skupoceni pokloni, poput nakita, letovanja, skupih telefona, laptopova, plastičnih operacija…Šaca je, u stvari, najbolji primer da su fotelja i konto firme dovoljni da te žena, kojoj nešto treba, ubedi da nisi prosečan nego „uspešan švaler“.

Nisu žene jedine. Postoje privatne firme čiji se bogati vlasnici, kao, druže sa Šacom, promovišu ga u uspešnog menadžera, velikog stručnjaka, upoznaju ga sa ženama koje su prethodno doveli da budu upoznate, vodaju ga po kafanama i restoranima. Za uloženih par stotina evra, dobijaju ugovore vredne stotine miliona. A što i da ne dobiju, kad su mu prijatelji?

Ne plaši se Šaca nikog i ničeg, jer je već 20 godina uspešan. Nema veze što mu firmu ubiše havarije, što Pančevci svakodnevno gutaju azbest, bitno da ima za sumnjive biznismene i još sumnjivije žene. Bitno da Šaca za sebe misli da je pametan foteljaš i uspešan švaler. Sve dok firma plaća poklone i milionske ugovore.

A kad to nestane, ostaće u toj staroj kožnoj jakni što izgleda kao da je dobio od komiteta, ostaće u starim izanđalim cipelama sa pačjim kljunom koje su mu maska za poštenje, kao i zastavin „kec“, jer, kao, nema za bolje. Neće tada biti ni posla, ni prijatelja, ni žena, a ni porodice.

Sumnjivi biznismeni će pratiti nove bele tokove, a žene druge foteljaše. Koji će im takav?