Odakle „žutim“ Vešovićima 1.5 MILIONA EVRA za izgradnju privatnog Doma za stare?

Bračni par Vešović, doktori na DRŽAVNOJ PLATI, Tanja i Goran, nametnuti su vršačkoj bolnici kao kadrovi JUL. U Vršac su došli bez ičega, živeli su siromašan podstanarski život…

Za kratko vreme sagradili su kapitalnu modernu kuću, pokupovali nove automobile, deci priuštili skupo školovanje, bahatili se kupujući po inostranstvu, letujući i zimujući po preskupim mondenskim destinacijama…a onda su oteli brend Demokratske stranke, kojom gospodare kao privatnom firmom.

Doktorka „500 evra privatno“ ginekolog, njen muž i sin, poznati su i po bahanalijama, sado-mazo noćnom životu, protkanom tučama sa narkodilerima, svakodnevnim velikim dozama alkohola i drugih opijata, fizičkim razračunavanjem sa neistomišljenicima.

U isto vreme, usta punih „morala i poštenja“ i priča „drž’te lopova“ kupili su u Vršcu plac od 4.500 kvadrata, na kojem grade privatni Dom za stare. Građevinski i stručnjaci iz ove oblasti kažu da je ova investicija u startu vredna 1.5 MILION EVRA i napominju da je to OSNOVNA cena za sve što su sami naveli u kao projekti zadatak, za koji su dobili građevinsku dozvolu.

Hvala ljudima iz njihovog bliskog okruženja, koji više neće da ćute i trpe iživljavanja, što su nam dostavili dokumentaciju. Uverite se i sami, šta ovi lopovi i otimači planiraju i zapitajte se: Gde su ukrali toliki novac, dok je vršačka bolnica, zbog takvih, brutalno opljačkana i dovedena do prosjačkog štapa?