Đilas kukavica i lopov – bije žene!

Sadistički ološ prema ženama, deci i starijima, a kukavica koja preko ramena dobacuje dok beži od muškaraca, u Srbiji se naziva – Đilas. I nije samo kukavica. On je i lopov i lažov. Okružen je sebi istima, nasilnicima i mediokritetima koji su se prodali za šaku dolara.

-Dragan je nasrnuo na moju majku, zatim mene pribio uza zid, a onda pesnicom udario mog oca, oborio ga na pod i rvao se s njim!, svedočila je Iva Đilas, druga supruga Dragana Đilasa, policiji opisala kako je bivši gradonačelnik 7. decembra 2014. godine maltretirao i fizički zlostavljao nju i njene roditelje Ružicu i Slobodana Pelevića. I to pred očima ćerke Ane, koja je tada imala svega tri i po godine!

Tokom iskaza u policiji Iva Đilas je otkrila i da njenom suprugu to nije bio prvi put da se fizički obračunava sa njom.

-Psihički me je maltretirao, to jest vršio torturu nada mnom dok sam bila trudna, dete je rođeno prevremeno i sa srčanom manom, ima ozbiljnu aritmiju. Takođe, da naglasim da je za vreme moje trudnoće Dragan bio sa drugom ženom i za vreme dok sam bila trudna i dok me je maltretirao bila sam kod svojih roditelja, a nijednom me nije pozvao da pita kako sam, navodi Iva kojoj je Đilas pretio i da će joj „odrubiti glavu“.

Đilas nikada nije ni bio porodičan čovek, o čemu svedoče njegove prijateljice iz noćnog života. Kažu da je „nasilan, jer kompenzuje malene nedostatke“, kao i da na ramenu ima istetoviranog belog medveda koji sedi na santi leda. Nije potreban psiholog da bi se shvatilo o kakvom je bolesniku reč.

Da ne zaboravimo i teške batine dobio jedan građanin Grocke 2008. godine, kad su Đilas i Boris Tadić zajedno išli u obilazak ove prigradske opštine. Šezdesetogodišnji Milan Marčeta, koji se tom prilikom zatekao na ulici, dobacio je Tadiću: „Svaka čast vama, predsedniče, ali što ste poveli ovog lopova?“, pokazujući rukom na Đilasa.

Aleksandar Bijelić, nekadašnji vozač pokojnog premijera Zorana Đinđića, koji je tog dana bio u pratnji Đilasa i Tadića, oborio je nesrećnog Marčetu na betonsku ogradu, a onda ga tukao pesnicama po glavi, sve dok ga nije unakazio! Mada je Marčeta zapomagao, zvao u pomoć, prisutna lokalna policija se nije ni pomerila. Znatno kasnije, jedan pozornik je osetio potrebu „da objasni stvar“, pa je rekao : „Znate li vi ko je on? Ne smemo na njega…“

Demokratska propaganda je Marčetu odmah proglasila „alkosom, provokatorom i radikalom koji je sam sebi razbio glavu“. Do tada anonimni tabadžija, šofer i telohranitelj, postavljen je za izvršnog direktora preduzeća koje se bavilo organizacijom Evropskog prvenstva u košarci, direktora marketinga Fudbalskog saveza Srbije, koordinatora izgradnje obilaznice oko Beograda u Kancelariji za Nacionalni investicioni plan, pomoćnika gradonačelnika Beograda, a onda je postao i menadžer u gradskoj vladi Beograda pod komandom Dragana Đilasa.

Da je Đilas kukavica oduvek, potvrđuje i sam, kada laže da je prve pare zaradio u Češkoj. Nije od tamo otišao da radi, on je tamo pobegao da bi izbegao vojnu službu. Ta kukavica, koja se sada nudi da vodi Srbiju, sramno i bezosećajno ostavio je na cedilu državu i narod kada je bilo najteže – pod ratnim vihorom, sankcijama, bombama…

Đilas je i lopov!

Nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać označila je Đilasa kao čoveka koji je, zahvaljujući znatnom uticaju na tržištu reklamnog prostora, kontrolisao medije u Srbiji. Ovo se posebno odnosilo na period vladavine Demokratske stranke posle Đinđića, kada je Đilas bio jedan od njenih najviših funkcionera i gradonačelnik Beograda. Dok je bio na vlasti, razvio je svoje poslove i uvećao bogatstvo, a njegove firme tih godina imale su prihode merene desetinama miliona evra godišnje.

Đilas je kupio ulaz u Demokratsku stranku tek 2004. godine, posle smrti Đinđića, i odmah je postao član Izvršnog i Glavnog odbora. Od 2004. do formiranja Vlade Republike Srbije 2007. obavljao je funkciju direktora Narodne kancelarije predsednika republike, a od maja 2007. do jula 2008. godine bio ministar u Vladi Republike Srbije zadužen za sprovođenje Nacionalnog investicionog plana. Đinđić je znao da je kukavica i lopov. Kod njega je Đilas bio ništa.

Ostavite odgovor